Thursday, 14 July 2016

Pesanan AgarVille dan Apple Tart Hari Raya Aidil Fitri (Throwback 1)

Teks: Siti Nurulhusna Hashim
Imej: Milik Abdullah FOODS

Bismillah
Assalamualaikum
Alhamdulillah oder kawan-kawan untuk Aidil Fitri 2016 sudah siap. Cepat-cepat saya bungkuskan setelah 'snap' sekeping gambar kenangan. ada kuih Tat Gulung Epal, ada AgarVille pelbagai jenis. 
siap bungkus sahaja, terus memecut ke kurier-kurier yang masih buka untuk pengeposan. Alhamdulillah jumpa dengan Skynet dan Nationwide. Pos barang di situ. Cuma agak sedih bagi kuih tat yang sahabat saya terima remuk rendam biarpun sudah ditampal dengan sticker 'fragile' nya. frust juga, tapi Omi takkan berputus asa. pengajaran buat Omi lah lepas ni cari kurier yang bertanggungjawab dan ikhlas mengepos barang-barang customer.
Semoga Hari Raya kawan-kawan sahabat handai semua tambah berseri dengan kehadiran kuih muih dan sedikit cenderamata berupa sampul duit raya 'cute' dari Abdullah Foods.

Maka, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk kalian semua, 
Semoga Tahun ini kita kembali insaf dengan letak duduk kita di dunia ni hanya hamba Allah dan cuma sementara. Kepuasan akhirat yang lebih utama.
Terima kasih kepada kalian yang menempah kerana sudi bertolak ansur dengan omi Abdullah dan Lina yang tak berapa sihat ni.
Kalau sedap bagitau rakan. Tak sedap kalian jangan segan-segan beritahu saya ya. 
----------------
Order kembali dibuka untuk sebarang majlis dan Hari Raya Haji yang bakal menjelma.

No comments:

Post a Comment