Thursday, 2 January 2014

Jadual Kelas Januari 2014

Teks: Siti Nurulhusna Hashim

Bismillah

Assalamualaikum WBT

Alhamdulillah, bersempena tahun 2014 ini, siap sudah rencana kelas belajar produk dengan Abdullah FOODS untuk Januari hingga awal Februari khusus untuk para penduduk Balik Pulau dan kalian di luar kawasan yang berminat menyertainya.

Untuk makluman semua, yuran adalah 39% kurang dari yuran asal sempena tahun baru, azam baru; iaitu untuk memudahkan masyarakat menimba ilmu. Kami faham dengan pelbagai kos sara hidup yang perlu dihadapi, Insha Allah dengan pengurangan kadar yuran dapat menyemarakkan semangat mencari peluang baru di kalangan kaum wanita dan para ibu khususnya.

Bagi kalian yang berminat, yuran juga boleh dibayar secara ansuran atau sekaligus yang mana lebih mudah bagi pihak puan asalkan bukti bayaran ditampilkan bersama setiap kali bayaran dibuat.

Berikut merupakan Jadual terbaru untuk bulan Januari hingga awal Februari 2014 setiap sesi kami menerima maksimum 6 orang peserta sahaja. Rebutlah sebelum penuh kerana tempat adalah terhad!

[Sila klik untuk imej yang lebih jelas, Terima Kasih]

Sekian,

Wassalam WBT.


======================================

Antara kelas-kelas ilmu yang mungkin berguna buat kita dalam mengorak langkah dengan lebih tersusun di tahun 2014 ialah seperti berikut:

1. Kelas Asas Blog dan Penulisan
2. Kelas Asas Blog dan Fanpage

Boleh terus berhubung dengan saya Snh Nurulhusna di Mukabuku! 

No comments:

Post a Comment