Jadual Kelas Abdullah FOODS

Teks: Siti Nurulhusna Hashim

Bismillah

Assalamualaikum WBT

Ini Jadual Terbaru Januari hingga awal Februari 2014. Insha Allah.


=============================================

Syukur Alhamdulillah, memang berbaloi sangat yuran Kelas Asas Blog dan Penulisan kelolaan Guru Online Nisa Nua. Saya bukan setakat belajar ilmu blog dan menulis, malah beliau dengan percuma memberikan idea-idea dan nafas baru dalam perniagaan saya. Alhamdulillah.

Maka bersempena pemfokusan produk yang dilakukan oleh Abdullah FOODS, kami akan menganjurkan kelas memasak dan mengajarkan teknik-teknik menghasilkan makanan kering dan antaranya adalah gubahan kami sendiri. Insha Allah ini bermakna kursus-kursus ini mempunyai keistimewaan yang tersendiri kerana menawarkan prospek dan pasaran yang cerah sekiranya peserta ingin menghasilkan dan menjual hasilan produk setelah menimba ilmu dengan kami. (Contoh: Kacang Balut aneka jenis, Serunding Daging Hitam Manis dan Kerepek Tempe)

Kelas berbentuk 'hand's on' bakal memberi pengalaman peserta merasa sendiri memproses produk. Instruktor juga lebih berminat menjalankan kelas dalam bentuk yang interaktif lagi santai supaya peserta lebih mesra untuk bertanyakan soalan. Nota dan resepi juga akan diedarkan sebelum kelas dan yang paling menarik, anda akan pulang dengan hasil masakan yang anda belajar semasa di dalam kelas.

Berikut merupakan Jadual Kelas yang Abdullah FOODS tawarkan mengikut pakej, Insha Allah bermula 7 Disember 2013 ini. Jom belajar perkara baru yang belum dikomersialkan. Perlu diingatkan, tempat adalah terhad dan harap maklum, pendaftaran berserta bayaran yuran akan diutamakan.
Sila klik untuk imej yang lebih besar.

Bagaimana mendaftar kelas dengan Abdullah FOODS?

1. Sila lihat Jadual Kelas dan pillih pakej.
2. Buat bayaran yuran mengikut pakej yang anda pilih ke:

07140111469521
CIMB
SITI NURULHUSNA HASHIM

157081308802
MAYBANK
SITI NURULHUSNA HASHIM

3. Isi dan hantar borang tempahan.

* Sila simpan bukti pembayaran untuk melicinkan urusan. Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment